Satu lopetti kesätaukonsa ja päästiin ihan oikeisiin ohjattuihin treeneihin Millin kanssa. Vähän luksusta! Onneksi melkein kaikki muut ryhmäläiset Sissiä ja Ninjaa lukuunottamatta vielä lomailivat, joten saatiin melkein yksityisopetusta. Milli kävi kuumana ja pursui varsinkin ekalla radalla intoa. Millään se ei olisi malttanut pysyä lähdössä. A:n kontaktin korkealta ja kovaa liideltyään se kiisi putkeen mitään käskyjä kuulematta. Ei siihen hauskanpitoon paljon ohjaajaa tarvittu :D Suurimmat höyryt päästeltyään alkoi ratakin sujua vähän paremmin, vaikkakaan mistään puhtaista suorituksista oli turha haaveilla. On se vaan niin erilainen piski kuin Pikku!

Valitettavasti taas oli nähtävissä se, että Milli alkoi selvästi keräämään hypyillä treenien edetessä. Satu sanoi, että vedätän sitä liikaa ja kuumennan voimakkaalla käskytykselläni - tapa, joka selkeästi on seurausta Pikun ohjauksesta, mutta joka on Millille ihan turha. Kun maltoin pysyä enemmän Millin vauhdissa, ei hypyillä kerääminen ollut yhtä suurta. Silti jäi sellainen tunne, että Milli ei ihan kunnossa ole ja niinpä en sitten uskaltanut enempää rataa ottaa. Satu sanoi, että se voisi joku päivä ensi viikolla hieroa Millin ja katsoa jos sieltä jotain jumeja löytyisi. Se olisikin kyllä hyvä juttu, koska jos sieltä jotain isompää löytyisi niin Milli siirtyisi takaisin eläkkeelle saman tien. Millin mielestä agiliito vaan on niin parasta, että toivoisin sille kyllä vielä edes sunnuntaiharrastelijauraa.

Kun me Millin kanssa oltiin radalla, Pikku viihdytti itseään autossa paikkoja tutkimalla. Yleensähän se on omassa boksissaan ovi kiinni, mutta nyt jätin sen autoon vapaaksi (kuten Milli aina on). Sen herkkä nokka oli aistinut apukuskin ovesta vajaan pussillisen pähkinöitä ja tottakai se oli ne hotkaissut. Minähän en pähkinöitä voi itse syödä vaan pussi oli jäänteitä isännän mökkimatkaeväistä ja pussin olemassaoloa en todellakaan muistanut. Kas kun Milli ei pussia ole löytänyt! Kauhean kiukkuisesti Pikku tyhjää pussia Milliltä vartioi, joten varmaan olivat herkut maistuneet. Johan sanoi pussissa olleen jäljellä korkeintaan neljännes eli 50 grammaa. Pussi oli merkiltään Taffelin Energy Mix ja pähkinöiden lisäksi sekoitus sisältää rusinoita ja jugurttipäällysteisiä kauramuroja. Nyt sitten vain odotellaan mitä tapahtuu. Vähän näytti aluksi siltä, että maha sillä olisi ollut kipeänä, mutta en tiedä kuvittelinko vain. Saas nähdä miten tämä Pikun energiatankkaus vaikuttaa ihoon. Olisi voinut tämäkin makuelämys tapahtua vasta ensi viikolla...