Tänään aamulla oltiin sitten Pikkiksen kanssa eläinlääkärissä. Pikku tasan tietää mihin ollaan menossa kun kurvaan eläinlääkärin pihaan. Odotustilassa se aina tärisee kuin horkkatautinen ja kun meidän vuoro tulee, on sillä vain yksi pyrkimys: ULOS! Niin monta kertaa on täti näillä reissuilla piikillä tökkinyt ja monesti on mennyt taju. Ei mikään kiva paikka! Kaikesta huolimatta Pikku alistuu kohtaloonsa vaikkakaan tärinä ei lopu hetkeksikään ja ovelle pyrkiminen on sen ainoana päämääränä. 

Silmät eivät mun mielestä olleet mitenkään erityisen huonot, mutta Roihankorven mielestä myös luomen alla punoitti sen verran, että 14 päivän kuurit saatiin. Useinhan kuuri on ollut vain 10 pv. Perinteiset Oftan Dexa-Chlorat siis saatiin mukaamme, tippaa oikeaan silmään 4-5 krt/vrk ja salvaa molempiin aamuin illoin. Taas täytyy muistaa pitää tuo jääkaappitavara mukana, sillä joskus on salva jääneet väärälle paikkakunnalle ja sekös on harmittanut. Noloa soitella eläinlääkäriin, että saiskos uudet tökötit :/

Sitten noista tassuista. Toissapäivänä illalla käytiin pidemmällä lenkillä soratiellä ja eilen metsässä. Kummankin lenkin jälkeen tassut punoittivat melkoisesti ja olivat ilmeisesti myös arat, koska Pikku niitä halusi nuolla. Viileän veden suihkuttelun jälkeen tuo ärsytys asettui, mutta mun päänsisäinen ärsytys vain kasvoi. On se nyt helvetti ettei koiran kanssa pysty enää edes lenkillä käymään! Eläinlääkäri tietysti katsoi tassut ja neuvoi samat pesut (ehdotti tosin desinfektioshampoota mitä meiltä kyllä kaapista jo löytyykin) ja rasvaukset mitä ollaan tähänkin asti tehty. Antibioottikuuri kuulemma tarvitaan jos menee pahemmaksi ja töppöset jalkaan. Uskon ja toivon, että tuo Oftan Dexa-Chlora-taika-aine taas vaikuttaa muuallekin kuin silmiin. Lopuksi vielä Roihankorpi kirjoitti todistukset jolla saadaan rahat takaisin Seinäjoen ja Hyvinkään kisoista. Niin, tänä vuonna ei sitten kääpiöpinseri-agi-mestaruuksiin osallistuta, koska sairaslomalappu uloittuu syyskuun alkuun asti. Jos jotain positiivista oikein hakemalla haetaan niin todennäköisesti näillä mömmöillä ja niiden vaikutuksella pärjätään ainakin syyskuun puoliväliin.