Perjantaina päättyi sitten Pikun kahden viikon Protopic-kuuri. Lopputuloksena voi kai todeta, että aivan hyödytön aine ei ole, mutta ehkä kuitenkin olisin odottanut enemmän tuloksia. Otin kuvat korvista torstaina ja lähetin kuvat Saijonmaa-Koulumiehelle, kuten hän oli pyytänyt. Vielä ei ole vastausta tullut. Oikea korvalehti on suht ok. Aivan korvan kärki on melko koppura ja kuvassa oikealla puolella on pienenpieni haavakohta. 

905693.jpg

Vasen korvalehti ei ole ok:

905695.jpg

Kuva takaapäin vasemman korvalehden kärjestä näyttää selkeästi miten kärki taipuu eteenpäin:

905696.jpg

Tuntuukin, että Protopic ei ole riittävän rasvaista (kuten Bepanthen) ja että korvan kärki on kuivunut entisestään tämän kahden viikona aikana. Haavakohta toisaalta on alkanut umpeutua. Toisella kuuriviikolla näytti tosin siltä, että korvalehdet ovat alkaneet kutiamaan. Mietin, että syynä saattaa olla Protopicin aiheuttama ärsytys, sillä sanotaanhan jo ohjeessakin sivuvaikutuksena joillakin esiintyvän polttavaa tunnetta ja kutinaa. Olen silti valmis kokeilemaan Protopicia uudelleen, kunhan ensin saan ell:n arvion. Nyt sitten aloin laittamaan korviin jälleen Bepanthenia sekä aamuin että illoin. Kun saisi nuo korvat pysymään edes sellaisena kuin ne nyt ovat! Laitetaan tähän vertailun vuoksi vielä tilanne tasan vuoden takaa syyskuulta. Oli kyllä lähellä, ettei oikean korvalehden kärki tippunut kokonaan pois. Vasen korvalehtikin oli kuin korvamerkityllä porolla.

905781.jpg

Ja jos nuo korvat olisivatkin ainoa ongelma... Pikku onnistui viikolla nuolemaan toisen kainalonsa auki ja paikalla on nyt rupi, tänään huomasin, että sama kainalo punoittaa ja vetistää toisesta kohtaa. Silmtäkin ovat alkaneet taas kutiamaan. Jipii taas mikä kierre :( Onneksi sentään viikoittainen pesu Probilla ja lähes päivittäinen hoitoöljyn käyttö näyttää tehoavan edes vähän.

No vähän iloisempiakin asioita tästä viikosta. Tiistaina pääsin ottamaan ennen koulutusta Pikun kanssa lähes täyspitkän (15 estettä) radan pitkästä aikaa. Se mikä oli positiivista niin, Pikku oli innoissaan ja kontaktit olivat loistavat, nopeat ja tarkat. Tassutkaan eivät punoittaneet jälkeenpäin. Kovasti tekisi mieli ilmoittaa se TSAU:n lokakuun alun kisoihin ihan vain siksikin, että säilyisi edes vähän tuntuma tuohon kisaamiseen.