Oftan Dexa-Chlora-voide on tuonut kyllä apua, mutta jostakin syystä Pikun silmät eivät ole niin hyvät kuin olisin toivonut. Kuusi päivää voidetta laitettiin ja nyt ainakin vähän aikaa yritetään pärjätä ilman. Muutenkin Pikku on rapsutellut itseään jonkin verran viime viikkoja enemmän. Onneksi viikko sitten avattu tuubi on käyttökelpoinen vielä jonkin aikaa ja sitten me voidaankin pian pyytää uusi resepti tulevaa varten.

Mevetistä nimittäin viimein soitettiin viikolla ja sanottiin siedätyshoidossa käytettävien uutteiden saapuneen. Koska mun ensi viikko on kiirettä täynnä, varasin ajan vasta sitä seuraavalle viikolle. Ensimmäiset kolme pistosta antaa eläinlääkäri ja nämä pistokset annetaan viikon sisällä (toka pistos kolmantena päivänä, kolmas pistos viikon päästä ekasta). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun ensimmäinen pistos annetaan tiistaina 5.2. Mevetissä, antaa Kilpinen toisen pistoksen torstaina 7.2. ja kolmannen tiistaina 12.2. Saan Mevetistä uutteet mukaan. Noiden kolmen pistoksen jälkeisestä elämästä en vielä osaa sanoa muuta kuin että se pitäisi sitten itse osata hoitaa... Kaipa siihen pystyy kun on pakko. Pitäisi vielä soitella sille Kilpiselle ja varata ajat valmiiksi.

Ai niin, menneellä viikolla saapui myös marraskuun puolessa välissä tilattu uusi sohva. Kyllä sitäkin oli odotettu! Tiedän, ettei nahka ole todellakaan se ekologisin vaihtoehto, mutta se on ehdottomasti paras vaihtoehto pölyallergiselle. Ajateltiin, että ehkäpä se myös kestää kangassohvaa paremmin. Toivotaan näin.