Tiistaina se sitten alkaa. Piikittäminen :O En ole vielä asiaa ehtinyt muilta kiireiltäni stressata, mutta viimeistään tiistaina taatusti jännittää. Pikun aika Mevetiin on puoli seitsemältä illalla. Varasin tässä viikolla ajat Kilpiseltä myös torstai- ja seuraavan viikon tiistai-iltoihin. Täytyy varmaan suunnata myös sinne hedelmätiskille harjoitusappelsiineja noutamaan, heh heh. Sormet ja varpaat sitten vain ristiin, ettei mitään pahoja reaktioita aineista tule. Puoli tuntia pitää ekojen piikkien jälkeen odotella eläinlääkärissä noiden reaktioiden varalta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään oli aurinkoinen ja kuiva pakkaskeli eli ihanteellinen harjoitteluilma. Ajeltiin hallille liitelemään. Liitely onkin oikea sana kuvaamaan Pikun menoa. Siitä todellakin huomaa, että taukoa on taas ollut. Mietin, että jos nyt ilmoittaisin Pikun jonnekin kisaamaan, tulos olisi joko loistava tuosta kaikesta innosta johtuen tai sitten täysi katastrofi liiasta innosta johtuen. Todennäköisesti en osaisi enää ohjata täyspitkää rataa, kun kuukausitolkulla ollaan menty lyhyitä pätkiä.

 

Pikun silmät ovat olleet suht ok tämän viikon, mutta nivusten ja kainaloiden iho on vähän vaivannut. Huomaa kyllä aina, kun edellisestä pesusta on kulunut viikko. Ei tulisi mieleenkään jättää yhtään pesukertaa väliin. Pikku tuolla saunassa taas kitiseekin surkeasti tervatökötit niskassaan. Milli puolestaan on surkean näköisenä oven ulkopuolella. Se haluaisi haaleaan saunaan ylälauteille pötköttämään ja saamaan osansa Pikun lahjontaan käytettävistä nameista. Tasan ei käy onnenlahjat!