Taas on jäänyt vähän kirjoittelut kiireiden vuoksi. Miksei se kesäloma voi jo alkaa?! Vaikka pari viikoa on vierähtänyt niin mitään isompia tapahtumia ei ole ollut, eipä sitä töiden (ja opintojen) lomassa paljoa vapaa-aikaa edes ole jäänyt. Viikolla pääsin Pikkiksen kanssa treenaamaan pussikoirien kentälle ennen koulutusta. Tänään taas TSAU tarjosi tilaisuuden kisatreeneihin tuomariharjoittelijoiden radoilla. Saavuin pirteänä ekana "kilpailijana" paikalle ennen aamu puoli ysiä. Rata oli melkoisen helppo ja sen sai suorittaa käytännössä niin monta kertaa kuin halusi. Pikun kanssa mentiin rata yhteensä kolmesti En palkannut radalla kertaakaan, vaikka sekin mahdollisuus olisi käytännössä ollut. Radalla kyllä huomasi hyvin, miten kontaktien harjoittelu on aina ollut lähinnä sitä puomia. Pikku nimittäin teki puomin alastulot hyvin ja viimisellä kerralla suorastaan loistavasti. A:n kontaktin kanssa ei ollut mitään ongelmia itsessään, mutta A:n jälkeisen elämän kanssa kyllä. Kahdella ekalla radalla tehtiin hyllyt, koska en millään meinannut saada Pikkua A:n alla olevaan putkeen niin kuin oli tarkoitus. Muita virheitä ei sitten radoilla tehtykään. Juoksin radan kyllä neljännenkin kerran, mutta en Pikun vaan Ranckenin Åsan 12-vuotiaan x-rotuisen Lindan kanssa. Åsa kysyi ja tottakai suostuin. Melkoinen tehopakkaus tuo Linda edelleen on! Hassua miten se käytännössä vieraan ihmisen kanssa kulki niin hienosti. Hauska otus :)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen tässä odottanut mielenkiinnolla, josko Pikku tänäkin vuonna saa kovan kutinakohtauksen vapun tietämillä. Näinhän on käynyt monena vuonna, eikä selitystä moiseen ole löytynyt. Viimeisen viikon aikana kutina on kyllä lisääntynyt, mutta ei räjähdysmäisesti. Saa nähdä mitä vappuviikko tuo tullessaan. Ensi viikonloppuna on Oreniuksen koulutus sekä la että su, joten silmät nyt ainakin menevät huonoon kuntoon viimeistään tuolloin.

 

Lopuksi vielä kuva reilun viikon takaa Rivieralta. Kevät on todellakin täällä! Milli nauttii auringosta ja Pikku maisemista (=tipupaistien bongailusta).

 

 

1505921.jpg