Kevät on todellakin tullut ja niin myös kevätflunssat. Johan oli kuumeessa neljä päivää, enkä sitten tietenkään itsekään siltä välttynyt. Alkaa hermo mennä tällaiseen. No, ehdinhän olla terveenä peräti muutaman viikon, jippii.

 

Lauantaina pääsin kuitenkin vielä käymään tyttöjen kanssa hallilla. Millikin pääsi vähän esteitä ottamaan, vaikka en sitä paljoa uskaltanut hyppyyttääkään. Ihan näön vuoksi vain niin, että molemmille tuli hyvä mieli. Pikun kanssa tehtiin joitakin kuvioita. Palloa se vain jaksaa odottaa ja sen vuoksi kontaktitkin vetävät magneetin lailla. Mikä ihme niissä palloissa jaksaa viehättää??

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pari päivää likkojen on nyt sitten pitänyt pärjätä lyhyemmillä lenkeillä, koska omistajat eivät ole muuhun kyenneet. Ikävä kyllä Pikkukaan ei aivan kunnossa ole, koska toinen silmä oireilee jälleen ja kutinaa on selkeästi enemmän erityisesti tassuissa ja muullakin ruumiissa. Hallikäynti yhdistettynä katujen pölyämiseenkö tuonkin taas laukaisi? Tänään Pikku sai kyllä järjestyksessään kymmenennen siedätyspiikinkin, jossa määrä oli jo peräti 0,75 ml. Syitä voi siis taas vain arvailla. Joka tapauksessa aloitan vielä tänään Oftan Dexa-Chloran ja ehdin antamaan sitä lauantaihin. Ilmoitin Pikun TSAU:n kisoihin 13.4., joten pidempiä lääkityksiä on pakko yrittää välttää.

 

Ai niin. Eilen uutisoitiin mielenkiintoinen juttu. Pölypunkit ovat kuulemma vähentyneet dramaattisesti suomalaiskodeista, eikä niitä enää artikkelin mukaan juurikaan esiinny. Näin asiasta uutisoi HesariOli niin tai näin, niin minä ainakin jatkan ”raivoisaa vuodevaatteiden pudistelua” niin kauan kun siitä edes teoriassa voi olla Pikkikselle apua :)