Kevään viimeisen kouluviikon alkua tässä odotellaan. Vielä viikko ja sitten se koittaa; kesäloma :) Mennyt viikko kolmen koiran kanssa meni ihan hyvin. Kertaakaan kukaan ei ottanut yhteen, ei tullut kähinää leluista tai ruuasta - Funny ja Milli jopa leikkivät pariin otteeseen. Pikkukin kai sitten on aikuistunut sen verran, ettei sitä enää leikit toisten kanssa niin kiinnosta. Mukavampaa on bongailla vaikka lintuja. Ulkona Funny yritti parhaansa mukaan pysyä isompien perässä, mutta ei lyhyiden kinttujen vauhti oikein tahtonut riittää.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Osallistuttiin viikonloppuna epäviralliseen TurkuTour-kilpailun finaaliin. En edes tiedä, mistä kilpailusta noita finaaliin oikeuttavia pisteitä olin saanut, mutta kun kutsu saapui, päätin osallistua. Pikulla tosin olisi tiistaihin asti varoaikaa jäljellä, mutta eihän sitä epävirallisissa tarvitse miettiä. Olin radalla huolimaton ja saatiin vitonen, kuva kertonee kai enemmän kuin tuhat sanaa. Jos toisaalta olisin havainnut virheeni ajoissa, olisin ehtinyt estämään Pikkua ylittämästä seuraavan hypyn linjaa (jonka ylityksestä siis vitonen tuli). Kannattaisi siis olla hereillä! No, aika tuskin olisi silti riittänyt pyörähdykseen kuluneen ajan ja kontaktipysähdysten vuoksi. Tuossa pätkällä näkyy se, miten Pikku oli lähdössä radalle aivan eri suuntaan kuin missä esteet olivat. Syynä oli se, että se bongasi juuri ennen meidän vuoroa radan reunalla olleen siirrettävän aidanpylvään (näkyy pätkässä oikeassa yläkulmassa tummaa peitekasaa vasten), jonka päähän oli tökätty tennispallo. Hylätty aarre! Vaikka sillä on kotona oma tennari, on tuollainen itse löydetty ihan omaa luokkaansa.

Ensi keskiviikkona ollaan aikeissa osallistua Pussikoirien kisoihin, kun kerran ihan naapurissa ovat. Kisoista on tulossa melkoisen suuren iltakisat ja oman suorituksen jälkeen jään työvoimaksi.

 

Millille täytyisi saada varattua aika eläinlääkäriin. Haluan käydä näyttämässä sen yhden nisän vierestä lauantaina löytämäni pienen kyhmyn. Sitä pattia ei voi nähdä, ja tunnustella täytyy jonkin aikaa ennen kuin sen löytää. Olen tuota Millin mahanalustaa tarkkaillut jonkin aikaa, koska tiedostan hyvin, miten yleisiä nisäkasvaimet ovat. Parempi siis näytättää tuo löydös heti. Harmi vaan, että Koira-Kissa-Klinikka muuttaa uusiin tiloihin juuri tällä viikolla, joten täytynee soitella Vettoriin.