Mökiltä kotiuduttiin myöhään perjantai-iltana, mutta eipä sitä vain ole saanut aikaiseksi päivittää blogia. Perjantain myöhäisen kotiutumisajan syynä oli se, että me ajettiin Seinäjoen ja siellä olleen kääpiöpinserimiitin kautta. Kerrankin sää suosi ja paikalla olikin meidän likkojen lisäksi seitsemän muuta kääkätintä. Erityisen hauskaa oli tavata Pikkiksen velipoika Nuutti (Crazy Cowboy's Insider), jota olen monesti kuvasta ihallut. Nuutti on melkein Pikun täysveli, koska isä on sama ja emät ovat sisaruksia. Pikku ei kuitenkaan ollut mikään pikkusisko sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä kokoa siltä löytyy enemmän kuin Nuutilta. Meidän pieni (tonni)keiju :) Samaa näköä kyllä löytyi, vaikkakin mielestäni Nuutti oli enemmän Daisyn (Pikun sisko) oloinen.

Nuutti:Yhteisposeeraus:


Nuoremmat koirat ajoivat toisiaan takaa ja jopa Pikku intoutui mukaan. Milli yritti jälleen kerran toimia poliisina ja estää kämppäkaverinsa liiallinen intoutuminen.
Vähän ajan päästä Pikku alkoi jälleen tuijotella ihmisiä siinä toivossa, jos joku vaikka heittäisi sille jotakin. Milliäkin kiinnosti erityisesti lentävät kävyt. Jännä oli huomata, ettei muita rotutovereita juuri heittelyleikit kiinnostaneet vaan muut telmivät enemmän keskenään.

Mitä tapahtuu jos kääpiöpinserilaumaa tulee aidan taakse ihmettelemään hieman suurempi lajitoveri? Ääntä ainakin lähtee!


Meidänkin tytöt yrittivät osallistua ison kaverin karkoitusoperaatioon, mutta varsinkin Pikku vaikutti tilanteessa hieman hämmentyneeltä.