Tänään tuli vihdoin MM-karsintojen kisakirje. Minejä on 97 ja lähdemme aivan alkupäässä numerolla 245 eli yhdeksänsinä. Ikinä ei ollakaan näin alussa lähdetty. Ja en tiedä lähdetäänkö tänäkään vuonna. Kuvat kai kertovat enemmän kuin tuhat sanaa?

1759116.jpg

1759124.jpg

Eli kainalot ovat punaiset, näppyläiset ja osaksi rikkiraavitut. Ensiavuksi tässä vaiheessa huuhtelua vedellä, Bepanthenia ja tötsä päähän. Toivotaan ihmettä, vaikka ihan helposti en kyllä nyt luovuta, kun karsintoihin on vain pari päivää. Jos nämä keinot eivät auta, on pakko kaivaa kaapista järeämmät aseet ja silloin karsinnat on jätettävä väliin.

Onko syynä Pikun takapihalla nauttima kanankakka (oli päässyt syömään suoraan pussista, en tiedä kuinka paljon...)? Pitkäaikainen kukkapenkissä seisoskelu? Karvanlähön aiheuttama ärstystila? Eilinen vanhassa tunkkaisessa pakettiautossa oleskelu? Ufot?  Syitä voi vain taas arvailla.

Mutta miksi nyt? Arkipäiväähän tämä tällainen aikaisemmin oli, mutta miksi tämä iski näin pahana juuri nyt, kun niin kauan on mennyt vähintään kohtalaisesti? Vaikka ne karsinnat eivät ihan maailman tärkein juttu olekaan, harmittaisi kyllä melkoisesti jos ei sinne nyt päästäisi. Eli ihmettä toivoen ja Bepantheniin luottaen...