Hyvin on kolmen kopla toiminut:Milli on tarkka tyttö siitä, ettei Mando saa liikaa huomiota. Jo tiukka katse matriarkan suunnasta saa Mandon pudottamaan lelun suustaan. Mando taas yrittää parhaansa mukaan salavihkaa ujuttaa lelun syliin leikkittäväksi.

Tänään käytiin vähän ottamassa agiakin, lähinnä siis Pikku. Jätin Millin autoon hallin kulman taakse. Ensin ihan silkasta uteliaisuudesta testasin, mitä Mando agilityn saloista muistaa. Ja muistihan se! Paljoa ei poika muinoin harrastanut, mutta mikä vauhti ja into sillä oli! Muuta kuin putkea ja hyppyjä en ottanut, mutta ihmeesti tuollainen viidenkin esteen sarja vain sujui. Pikku seurasi vähän kauempaa meidän puuhia Mandon kanssa ja kun sen vuoro tuli, löytyi Pikkiksestäkin aivan uusi vaihde. Kuumasta ilmasta huolimatta se oikein puhkui intoa, millään ei olisi tahtonut lähdössäkään pysyä paikallaan. Toivottavasti Kati ei laita pahakseen, jos me käydään toisenkin kerran tällä kokoonpanolla vähän harkkaamassa.... :)

Mitään saunamiehiä Mando ei selvästikään kyllä ole. Se änkesi saunaan samalla ovenavauksella Millin kanssa, mutta siinä kun Milli vetää samantien ylälauteelle levyksi, alkaa Mando keskilauteella läähättämään alle puolen minuutin
. Kovaa läähätystä vähän aikaa kuunneltuamme ohjasimme urhean saunojan viileämpiin tiloihin. Niin, Millihän ei saunassa läähätä, vaan läähättäminen on sen mielestä noloa puuhaa. Kun tietty kuumuusraja (=läähätyskynnys) ylittyy, se nousee lauteella seisomaan ja odottaa, että nostopalvelu hoitaa yhden kappaleen kuumia koiria ulos.