Torvipää kokoonkursittu vatsa toipuu hyvää vauhtia. Ensimmäinen yö oli hieman levoton, mutta sen jälkeen on nukuttu paremmin. Tai ainakin Milli on. Tötterö päässä ei ole kovin helppo sukeltaa peiton alle, joten toimeen tarvitaan peitonraottajaa. Tötterö päässä ei myöskään ole helppo hypätä sängylle, joten Milli katsoo tarpeelliseksi herättää örinällä aina kun sängylle haluaa. Tötteröllä on kiva ahdistella Pikkua ja tötterön avulla saa helposti säälipisteita (=nakkia, pottua, jne). Toki tötteröpää tarvitsi myös uuden pedin vanhan ja rikkikaivetun tilalle. Kursitulla vatsalla ei saa lenkkeillä ja varsinkin sateella pitää pissitysten olla nopeita. Sopii Millille.

Kokoonkursittu vatsanahka eilen eli 4 pv leikkauksesta. Ihmeemmin tuo ei edes ole turvottanut vaikka niin uhattiin tapahtuvan. Eihän vekki nyt suorastaan nätti ole, mutta ihmeen siisti kuitenkin.

2133708.jpg


Rinsessan (kuningattaren?) uusi valtaistuin:

2133721.jpg


Tötterö ja kursittu vatsanahka eivät siis ole Millin näkökulmasta vain huono asia, vaan myös mukava kolmen H:n menetelmä (huomiota, herkkuja ja hemmottelua). Silti maanantainen tikkienpoisto taitaa olla meille kaikille erittäin odotettu tapahtuma.

---------------------------------------------------------------------------------------------


Sitten hyvin surullisiin uutisiin, jotka meidät saavutti tänään.

Pikun veli Pekko (Pinserella's Mustapekka) ei ole enää keskuudessamme. Pekko jouduttiin päästämään paremmille haukkumaille levinneen kasvaimen vuoksi pari viikkoa sitten. :(

Kuvassa Pekko ja Pikku 10-viikkoisina huhtikuun lopussa -02.

2133759.jpg

Niin se vaan taas tuntuu olevan, että parhaat joutuvat lähtemään aina ensimmäisenä :(

Pekon perheelle kovasti voimia!