Tänään päästiin yhteislenkille Mandon ja Katin kanssa, kun Mando huoltajineen oli tullut kyläreissulle tänne Varsinais-Suomeen. Kiitos lenkistä, kiva oli nähdä pitkästä aikaa! Lenkki tehtiin taas Karevansuon maisemissa ja pakollinen yhteisposeerauskin oli tietysti otettava.Millillä oli edelleen haalari tiukasti päällä siksi, ettei maha kastuisi. Haava mokoma ei vieläkään ole täysin asettunut vaan punaisia patteja on sen molemmin puolin. Torvi on kotioloissa vaihtunut vauvan bodyyn, joka ei aina oikein pysy menossa mukana.

Huominen päivä (tai lähinnä ilta) Pikulla meneekin sitten krapulasta toipuessa, koska vuorossa on  hammaskiven poisto-operaatio iltapäivällä. Pikulle tuota hammaskiveä tuntuu kertyvän keskivertokoiraa nopeammin
, syynä voi tietysti olla sekin, ettei se saa leluja kummempaa pureskeltavaa hampailleen. Ai niin ja maininnan arvoista lienee sekin, että eipä ole koira kutissut kummemmin vähään aikaan. Tänään Pikkis kuitenkin varasti pöydältä palan pullaa, joten siinäpä taas olisi sitä kutinanaihetta.