Lauantaina päästiin sitten Pikun kanssa palauttamaan hieman jo mieliin hieman jäissä ollutta harrastelupuolta. Vaikka en avainta halliin vielä ole saanutkaan, mentiin Pikun kanssa lauantaikoulutusten aikaan ja päästiin näin sisälle. Meillä molemmilla oli intoa vaikka kuinka, mutta eihän sitä paljoa uskallettu viikkojen tauon jälkeen revitellä. Hieman kontakteja, keppejä ja muutamaa hyppyä siinä pyöriteltiin ja täytyy sanoa, että mahtavalta tuntui! Se mikä oli erityisen hienoa oli, ettei tarvinnut suorittaa koko koiran tehoputsausta jälkikäteen. Ei ärsyyntyneistä silmiä eikä punoittavia varpaidenvälejä, on se keinonurmi vain loistava keksintö!  


ja Pikkis lienee asiasta täysin samaa mieltäTäytyy vain seuraavan haalarin olla jotain muuta sävyä kuin tuota tiettyä sinistä... Millin sininen haalari tosin on hankittu vuosia ennen loikkausta.

Keskiviikkona se sitten alkaisi, oikeat harjoitukset nimittäin. Ei varmasti osata yhtään mitään :) Laskin, että jos me pystyttäisiin nyt käymään Marjan ryhmässä kaikki tammikuun jäljelläolevat keskiviikot, olisi siinä jo koossa yhtä monta ohjattua harjoituskertaa kuin viime vuonna yhteensä. Ei huono!