Tänään me kaksijalkaiset vierailimme paikassa, jonka jälkeen Pikulla riitti nuuhkimista, nuuskuttamista ja ihmettelyä. Milli ei moisista hajuista niin perustanut.

Saammeko esitellä: Foxy!

Foxy on phaleneksi syntynyt papillon ja ikää tulee huomenna kokonaiset 8 viikkoa. Foxy muutti jokunen päivä sitten Funny-papillonin seuraksi Turkuun ja on siten meidän likkojen ”serkku”. Foxy on Tinytails-kennelin kasvatti.

Foxy näyttää pehmeältä ja tuntuu vielä pehmeämmältä. Yhtä ilmavaa hötöä koko koiranpentu!

Tuliaisiksi veimme karvapallolle pienen vinkunorsun ja surisevan hiiren (joka itse asiassa on kissanlelu, mutta ei kerrota sitä Foxylle). Armoton teurastus alkoi heti!
Off-nappula käytössä:

Uni iskee päälle kuin salama kirkkaalta taivaalta. Aina välillä pitää ottaa pienet tirsat, että sitten jaksaa taas leikkiä!

"Periksi en helpolla anna!" tuumaa Foxy taistellessaan unta vastaan.Millaisiakohan ovat pienen koiran unet?


Pakollinen yhteisposeeraus "siskon" kanssa. Yhteiskuvan otto ei ollutkaan aivan helppo operaatio, koska Funny ei ollut aivan varma haluaako esiintyä hötöpallon kanssa samassa kuvassa.


"Ota se kuva nyt äkkiä niin pääsen tästä nolosta tilanteesta!"

Jossakin vaiheessa pitäisi sitten meidän tyttöjenkin päästä tutustumaan marsunpoikaseen. Foxy kyllä vaikuttaa niin reippaalta ja rohkealta, että enemmän järkyttyneitä tapaamisesta saattavat olla meidän tytöt :)