Heh, hieman ovat päivitykset jälleen myöhässä. Pääsiäisenä käytiin sunnuntaina omissa kisoissa kisaamassa ihanassa kevätsäässä. Kaunis sää tosin oli ulkona ja kisat sisällä, mutta eipä tarvinnut enää palella. Lauantaina olin ollut aikeissa ottaa osaa maajoukkueskaboihin, mutta en sitten jaksanutkaan (heh) vaan tyydyin vain seuraamaan radan reunalta. Maanantaina taas olin katsomassa muutaman ryhmäläiseni suorituksia ykkösissä. Melko agility-painotteinen pääsiäinen siis.

Pitemmittä puheitta ratoihin. Kaksi ihan ok rataa tehtiin ja tuloksena tuplanolla. Ekalla radalla sijoitus 3. tokalla 9. Kisaajiakin oli melko paljon, yli 50 molemmissa starteissa. Ekalla radalla meinasi käydä kämmi, kun rataantutustuessa vasta aivan lopussa huomasin, että olin unohtanut esteen numero 17 välistä. Näppärästi olin siis suunnitellut meneväni numerosta 16 numeroon 18... Matikka ei koskaan ole ollut vahvimpia puoliani, se siis tuli taas todistettua! Molemmat radat kuvasi (jälleen) Suurosen Vellu, kiitokset!



Toka rata oli hyppyrata ja vaikka hyppikset yleensä ovat niitä missä onnistumisia tulee, ei tämä rata kuulunut niihin. Ihme löysäilyä ja pitkiä kaarroksia koko rata täynnä. Kaamein esimerkki on loppurata ja muurin jälkeiset hypyt. Sitä koiraa voisi todellakin myös ohjata... Ok, olihan se nolla, mutta olisi sen nollan voinut paremminkin tehdä.



Huomisesta meidän elämä muuttuukin sitten ainakin vähän ainakin vähäksi aikaa. Jännittää, mutta tiedän tämän olevan ainoa oikea ratkaisu.

.