Tänään pästiin pitkästä aikaa tekemään Rivieran lenkki. Kuntoreitti on lumisen ajan ollut hiihtäjien käytössä ja nyt vihdoin latu-ura on kevään etenemisen myötä mennyttä. Vielä reitti on enemmän sohjoa ja jäätä kuin hiekkaa, mutta vastaantulijoistakaan ei ollut pelkoa.

Perinteinen kuva lenkin varrelta:

 

Lumen alta paljastuva maa pitää sisällään ilmeisesti kovinkin mielenkiintoisia hajuja?

 

 Keskiviikon Marjan treeneissä sain todeta, miten kontaktit vetävät Pikkua kuin magneetti. Toisaalta eilen hallilla käydessä vaikutti siltä, että mattokeinun suorittamisessa ollaan edistytty. Kepitkin tuntuvat sujuvan taas päin seinää, mutta ei päin seinää (=pujotellaan loppuun asti, vaikka seinä tai nurkka lähenisi). Minitennari ja hiiru ovat ihmeellinen voima! Ensimmäistä kertaa Pikku oikein kunnolla murisi, kun kiskoin sen kanssa hiirua :)

Olen ilmoittanut Pikun sekä epävirallisiin maajoukkueskaboihin lauantaille ja kahteen ATT:n pääsiäiskisojen starttiin sunnuntaille. Valitsin virallisista taas agi- ja hyppyradat. Järkevää olisi ollut tietysti valita molemmat agi-radat, mutta eikös harrastusten tarkoitus ole toimia lähinnä mielenvirkistyksenä? Kaksi starttia saa riittää, mielestäni kolme olisi ollut jo liikaa.

Pikku sai keskiviikkona HelsiTarin uuden takin ATT:n väreissä. Vuoreksi valitsin karvan (ärsyttää ihoa mahdollisimman vähän) ja kankaiden väliin laitettiin paljoan vanua. Malli otettiin vanhasta takista (kuvia yllä). Takista tuli aivan sopiva ja mielestäni todella kivan näköinen. Liian lämmin tietysti kesälle, mutta vielä näin keväällä takilla on kyllä käyttöä.