Tässä vasta illalla vasta heräsin siihen tosiasiaan, että karsinnathan ovat jo ylihuomenna :O Nyt kun ei tarvitse lähteä omaa hallia kauemmaksi, ei itse matkantekoon tarvitse sen kummemmin valmistautua. Lähtölistat tulivat myös ja tällä kertaa starttaammekin aivan alussa, numerolla 18. Nyt en sitten ainakaan voi syyttää liian pitkää odotusaikaa kuten SM-kisoissa, heh! Tänäkin vuonna otan tavoitteeksi ensi sijassa sunnuntaille pääsyn. Karsintojen radat ovat taatusti kaikkea muuta kuin leppoisia juoksuratoja, joten tuonkin tavoitteen täyttyminen vaatii kyllä onnea.

Luulin ottaneeni viimeiset treenit jo viime viikolla, mutta kun mahdollisuus tarjoutui, käytiin Pikun kanssa esteitä ihmettelemässä myös toissapäivänä tiistaina. Eipä siinä paljoa kontakteja kummempia juttuja tehty, mutta toisaalta ei kai sitä mitään uuttakaan voi enää tässä vaiheessa lähteä kokeilemaan.

Jännä juttu on se, miten Pikku tänäkin vuonna juuri karsintaviikolla on kehittänyt itselleen melkoisen kutinan ja kainaloiden punotuksen. Joka ikinen vuosi sama juttu. Sen mystisemmästä kuin ilmanalasta tässä tuskin on kyse. Heinäkuussa kun vain sattuu lähes aina lyhyempiä tai pidempiä jaksoja, jolloin ilma on hautovan lämmin ja kostea ja tuo jakso yleensä sattuu heinäkuun puoliväliin ja loppupuolelle. Lääkkeenä ei nyt voi käyttää kuin paitaa, Bepanthenia ja Probia, mutta eiköhän tuo tälläkin kertaa riitä. Yksi vähän ilkeämpi yhteensattuma juuri karsintaviikolle onkin ihan jotain muuta.

---------------  Herkimmille ällökuvavaroitus! -------------------

Mikäs kumma se sieltä varpaiden välistä pilkistää...???

 

No tällainen ällytyspä hyvinkin, jaiks:

Pikun vuoden ensimmäinen punkki! Ilmeisesti paljonkin Prob-öljyn ansiosta Pikulla ei punkkeja oli ollut siitä huolimatta, että se on lukuisat kerrat tänäkin kesänä rymynnyt mökkirannan rantaheinikossa. Vähintään joka ilta olen mökillä pitänyt tarkan punkkisyynin joka koiralle, mutta en vain sitten ollut tajunnut, että ne mokomat voivat varpaanväleihinkin etsiytyä. Tästä lähtien tarkistetaan kyllä tuokin paikka, Prob-öljyä kun on vielä melkoisen mahdoton edes tassuihin laittaa (tai voihan sitä laittaa, mutta eihän se siellä kauaa pysy). No, sain punkin pois siististi kokonaisena ja nyt täytyy vain toivoa, ettei varpaiden väliin kehity mitään ikävää tulehdusta. Tuo kaveri on ollut kiinni selvästi jo pidempään pulleasta vaalesta vatsasta päätellen. Yök, punkkeihin ei minunkaan eläinrakkauteni uloitu!