Päivityksiä taas ajatuksella parempi myöhään kun ei milloinkaan...

Taas ollaan mökillä oikein koko perheen kanssa (=isäntäkin mukana), mutta tässä välissä ehdin oleilla täällä pelkän räyhäjenginkin seurassa. Edellisellä kerralla, kun tänne tultiin, ei ajeltukaan ihan tavallista reittiä. Kauhajoen kautta koukattuna päästiin tapaamaan Riikkaa, Jucua ja Pepeä. Jos tarkkoja ollaan, vain minä tapasin Riikan nelijalkaiset. Hauskoja ja komeita poikia olivat! Jucu onkin ainut kääpiöpinseri, jonka tiedän kelpuuttavan makuualustakseen pelkän kivilattian :)

Jucu poseeraa:

Jucu pilkoo keppiä:

Pepellä ja Pikulla on sama isä ja eikös vain pojassa ole kovasti samaa meidän näköä  IkkisPikkiksen kanssa? Pepellä ja Pikulla on vieläpä tasan kolme vuotta ikäeroa, Pikkis on vuosimallia -02 ja Pepe -05.

Toivottavasti nähdään taas pian ;)

 

Samalla reissulla päästiin mm. Millin kanssa testaamaan mökkinaapureiden uusi sauna. Millikin totesi, että hyvät on löylyt.

Räyhäjengin terveysasioista sen verran, että Millin kylkeen ja muillekin karvattomille alueille on selvästi alkanut kasvamaan karva takaisin. Pikku on ollut ennätyksellisen pitkään kohtuu kutinaton. Mando sen sijaan sai meillä oloaikansa toisen kohtauksen 4.7. varhain aamulla (klo 5:00). Kohtausta ennen poika herätti pyytämällä ulos, oksensi kolmesti ja kakkasi kerran ennen kuin hoippuminen alkoi. Kohtaus oli toukokuista lievempi ja kohtausaaltoja oli vain yksi. Taju sillä pysyi koko ajan, kaveri vain hoippui reilut viisi minuuttia pitkin pihaa ja homma oli onneksi sillä selvä. Syyskuussa sitten taas...? Riikan Pepellä on myös epilepsia ja täytyy kyllä Mandon puolesta olla onnellinen, ettei tuo sairaus ole yhtä paha. :( Tsemppiä Pepelle!