Käytiinpä tuossa reilu viikko 31.10. Hyvinkäällä kisaamassa. Matkaan Pikun kanssa lähdettiin Katjan (ja Moonan) kyydillä ja olipa kyllä luksusta, kun ei tarvinnut itse ajaa :) Reissu oli ihan onnistunut muuten paitsi tulosten puolesta.

Tuomarina oli Mujunen, jonka radat joskus aiemmin olivat mukavaa suoraa juoksua. Nytkin sai juosta ja vielepä suoraan, mutta olisi myös pitänyt osata jotain. Ekalla radalla minä en osannut ja hyllytimme juuri siinä kohdassa mitä olin pelännytkin. En ollut rataantutustuessa osannut päättää, kumpaa kahdesta vaihtoehdosta käyttäisin ja ajauduin jotenkin aivan väärään kohtaan. Takaa-käsky pääsi myös unohtumaan.

 

Toinen rata oli mielestäni helpompi, vaikka rata oli sama kuin ensimmäinen, mutta käänteisessä järjestyksessä. Rata oli muuten ihan ok, mutta kaksi kohtaa meni suorastaan hävettävän surkeasti: ekan radan hyllyesteellä meinasin taas kuljettaa Pikun ties minne, mutta en oikealle esteelle. Vielä kauhistuttavampi oli kepeille vienti. Voi terve sentään...! Hiukanko kökkäröin aivan kuin en olisi ennen keppejä nähnyt. Tuloksena kuitenkin nolla ja sijoitus 9. Siitä olin kokonaisuudessaan iloinen, että uskalsin molemmilla radoilla toteuttaa niitä minulle ei niin tyypillisiä ohjausvaihtoehtoja. Muutama valssi siis vähemmän kuin mitä aiemmin olisi ollut :D