Useampi päivä on mennyt ihan hyvin. Pikku on syönyt ihan ok, vaikkakin on edelleen oksentanut melkein joka päivä. Ulkona se on ollut välillä jopa turhan vauhdikas liikuntakiellon huomioiden. Viikonloppuna Pikku nukkui useampaan otteeseen kerällä, mikä siis tuskin onnistuisi, jos hengittäminen olisi vaikeaa.

Kun nyt sitten itse taas on pystynyt hengittelemään aavistuksen kevyemmin, puskee huoli jälleen enemmän esiin. Eilen illalla Johankin kiinnitti huomiota Pikun hengitystahtiin ja -ääneen. Olen huomannut, että iltaisin hengitys on aina hieman vaivalloisempaa ja nyt siis vaikutti, että se on sitä enemmän. Tänään olin päikkäreillä töiden jälkeen molemmat tytöt kyljessäni ja pystyin samalla suorittamaan erinäisiä laskutoimituksia. Molemmat koirat lepäsivät rentoina ja laskin kyljen kohoilukertoja. Siinä ajassa kun Millin kylki kohosi kerran, ehti Pikun kylki kohoilla 4-6 kertaa. Tuntuu, kuin Pikku käyttäisi vain keuhkojensa aivan yläosaa, niin pinnallista ja nopeaa on tuo hengitys. Nyt Pikku äsken vielä oksensi lähinnä vaahtoa ja vetistä limaa useampaan kertaan. Onko se vain lääkkeiden ärsytystä??

Viikko vielä kuviin... Toivoisin kovasti, ettei ennen sitä tapahtuisi mitään tilan pahenemista. Mietityttää, että onko tämä lääkityskään välttämättä oikea ja olisiko joku toinen parempi. Uskoisin, että antibiooteista ei tässä taudissa välttämättä ole mitään apua. Ennen kuin lääkitys voikaan tehota, pitäisi tietysti tietää, mikä kaiken aiheuttaa. Nyt kaikki on vielä vain arvailujen varassa.