Samaa edelleen. Tuntosarvet jatkuvasti valppaina havainnoimaan pienetkin muutokset. Varsinaisia muutoksia ei isommin ole vielä tullut. Toissayönä tosin heräsin pari tuntia nukuttuani, koska Pikku vaihtoi nukkuma-asentoaan jatkuvasti. Pikkuhan nukkuu aina jaloissani, joten vaikea on olla huomaamatta jatkuvaa liikehdintää. Tuntui, että sitä oikeaa asentoa ei löytynyt millään, enkä itsekään siinä sitten oikein saanut nukutuksi miettiessäni miksi toisella oli niin hankala olo.

Aamulla töihin lähdettyäni Pikku oli ökännyt keltaista vaahtoa ja ennen aamusapuskaa oli ollut kummallista kakomista. Mistään yskimisestä ei ollut kyse. Iltapäivällä tarjosin Pikulle kokeeksi pienen ylimääräisen annoksen ruokaa ja tuntui, että se oli tulossa ylös saman tien. Soitin KoiraKissa-Klinikalle ja sain langanpäähän Eva Einola-Koposen. Hän arveli oireiden perusteella Pikkua närästävän ja neuvoksi saimme antaa 2 ml Antepsinia aina kaksi tuntia ennen ruokaa. Näin teimmekin. Ensimmäisen Antepsin-annoksen jälkeen Pikku ökäsi vielä vähän vaahtoa ennen iltaruokaansa, mutta sen jälkeen näitä ökimisiä ei ole ollut. Ruokakin on nyt syöty ihan hyvällä vauhdilla. Ehkä kyse tosiaan olikin siis vain närästyksestä, eivätkä vatsavaivat kai mikään ihme tällä lääkityksellä olekaan.

KoiraKissa-Klinikalle soittaessani pyysin päästä välitarkastukseen vielä tällä viikolla. Sainkin sovittua, että menemme torstaina iltapäivällä kuunteluttamaan pumpun ja hengityksen tilan. Mitään uuttahan nuo eivät välttämättä kerro, mutta tuleepahan itselle rauhallisempi mieli viikonloppua ajatellen. Samalla voin kysyä myös Flixotiden jatkamisesta.

Muuten Pikkis on ollut aivan reipas ja virkeä. Peittojen alla se ei nuku samoin kuin ennen, mutta eipä tuolla hengityksellä varmasti paljon huvitakaan. Ulkona Pikku on kovinkin vauhdikkaan oloinen ja jaksaisi selvästi liikkua pidempään mitä nyt liikumme. Haluan nyt kuitenkin minimoida kaiken rasituksen ja niinpä ulkoillessa käytetään aikaa enemmänkin haisteluihin kuin liikkumiseen. Toistaiseksi kaikki on siis kohtalaisella mallilla ja jokaisesta hyvästä päivästä olemme enemmän kuin kiitollisia.