Vajaat kaksi viikkoa vielä odotusta jäjellä. Ehkäpä sitä voisikin aloittaa erinäiset perustelut sieltä kevyimmästä päästä, vaikkakaan se virallisen ja kutsumanimen keksiminenkään ei aivan helppoa ollut. Niksi on c-pentueesta ja kun kuulimme, että veljistä tulee R-A's Cassius Clay ja R-A's Charlie Chaplin, päätimme, että meidän tyttömme onkin kuningatar! Tosielämässä Niksistä tulee tosin korkeintaan perintöprinsessa, koska kuningatar isolla K:lla on tietysti meidän Milli.

Niksistä tuli Niksi siksi, että emme Johanin kanssa päässeet millään yhteisymmärrykseen kutsumanimestä. Nimet, joita Johan ehdotti, minä tyrmäsin naurunpyrskähdysten kera ja nimet joita minä ehdotin, saivat Johanin pudistelemaan päätään. Minulla oli tietyt kriteerit, joista en kuitenkaan halunnut luopua. Halusin, että kutsumanimi on kaksitavuinen ja sellainen, ettei aivan lähituttavapiirissä olisi toista samannimistä. Halusin myös, ettei nimi muistuttaisi näiden muiden nimeä liikaa. Kaikki ihmisten nimet ovat käytännössä poissuljettuja, koska en halua mielleyhtymiä menneisiin, nykyisiin tai tuleviin "asiakkaisiini". Keittiöstä se sitten löytyi: Ei Pirkka, vaan Niksi. Sanoin Johanille, että nukutaan ensin yön yli, mutta sitten päätin, että jahkaamiseen on saatava loppu. Kun asian sitten julkisti, niin eipä sitä nimeä enää kehtaa vaihtamaan mennä.

Seuraavat kuvat on otettu ensitapaamisellamme 25.4., jolloin ikää oli mittarissa 4 vk 2 pv.

Niksi poseeraa:


Päiväunilla veljien kanssa:

 

Tissi maistui tuolloin vielä. Ebban ilme on ehkä hieman kärsivä, mutta itse se väkisin halusi tuonne neulahampaisen hyeenalauman sekaan: