Lähes tarkalleen vuosi sitten otettiin alla oleva kuva. Tapasin silloin Ebban tavattuani jo aiemmin isäehdokas Jucun ja varmistuin, että hyvää kannattaa odottaa. Kuvassa  kuiskuttelen Ebban korvaan, että laittaisin tilaukseen sellaisen ison tytön.

 

Kuva vuosi ja neljä päivää myöhemmin: äiti Ebba ja tytär Niksi. Ebba teki minulle sen toivomani tytön, jolla tosiaan on vielä kokoakin. Kuuliainen koira! :) 16 viikon ja 5 päivän ikäisenä Niksi on kasvanut lähes äitinsä kokoiseksi. Kuva tosin hieman hämää, ihan vielä Niksi ei ole äitiään koossa saavuttanut vaikka siltä tuo näyttäisikin.


Kävimme toissapäivänä rokotuksilla ja puntari näytti sen 4,5 kg mitä olin kotonakin punninnut. Ei erityisen ryhdikkäästi seisottaessa mittasin säkäkorkeudeksi 27 cm. Viime viikolla oli pakko käydä ostamassa pennulle uudet valjaat. Eihän tuota paljon enää mitkään kissanvaljaat tahdo pidellä...

 

Tapaaminen äitin ja mummo Fannyn (Jucun emä; Ebba siis elää anoppinsa kanssa :D ) kanssa sujui oikein hyvin. Niksillä meni pieni hetki tajuta, ketä oltiinkaan tultu tapaamaan.

"Kukas sä oikein olet??"

"Äitee!!"

 

Sata lasissa!

 

Vauhdissa ne korvatkin nousevat pystyyn. Saas nähdä miten korvien lopulta käy, tänään huomasin Niksiltä lähteneen jo ensimmäiset kaksi alahammasta!

 

Edessä Ebba, takana Fanny. Niksi on perinyt Fannyn saparon ja muutenkin ulkonäkö on enemmän mummon kuin Ebba-äidin. Tiinan puheiden mukaan Niksin luonteessa ja tavoissa Ebban vaikutus kyllä tuntuu. Nytpä tiedän mistä multakökkäreiden ja kaiken muunkin mutustelu on peräisin. Eipä myöskään tarvitse miettiä, miksi jokaikinen muovinen kuppi pitää kantaa omalle paikalle käsittelyyn. Myös äänenkäytössä Niksi taitaa Tiinan kertoman mukaan tulla äitiinsä.

 

Varjo se on pienikin varjo kuumana päivänä! Ebba selin, Fannylta taas tippuu kohta kieli.

 

Kuuma se oli ipanallakin ja lopulta iski myös väsy.


 

Lisää kuvia