Isäntää lukuunottamatta ollaan oltu ihan lomalla kaikki. Niksin sairasloma alkaa olla loppusuoralla, kuten oma joululomakin. Noin viikon onnistuimme estämään Niksiltä suuremmat riekkumiset ja myös portaat. Niksi kun ei portaita osaa mennä rauhassa ikinä, vaan niin alhaalla kuin ylhäälläkin täytyy aina yrittää olla ekana! Niksiin sairasloman aikana kerääntyneellä energialla valaisisi varmasti puoli Maskua. Pari päivää se kesti hiljaiseloa, mutta sitten olisi pitänyt olla jo äksöniä. Hieman on koetellut kaikkien hermoja :P Nyt muutamana päivänä ollaan jo palattu normaalimpaan lenkitykseen, mutta tietysti vain hihnassa.

T-Y-L-S-Ä-Ä-Ä-Ä....

 

"Uimarengasta" käytettiin vain pari ensimmäistä päivää, sitten siirryttiin bodyyn. Yöpaita päällä 24/7.

 

Haava 8 päivää leikkauksesta. Niin mikä  haava?? Haava on parantunut tosi hyvin, vain sivusuunnassa näkyy pientä kohoumaa ilmeisesti sisäisistä tikeistä.

 

Muutamana päivänä ennen ja jälkeen uudenvuoden pakasti sen verran, että veteraaniosastokin pääsi koipia kastelematta metsälenkille. Lähimetsistä moni puu oli joutunut antamaan periksi tapanin myrskylle.

 

Milli löysi vuoden viimeiset ja myös uuden vuoden ensimmäiset suppikset.

 

Mando on nyt puolitoista viikkoa syönyt hieman pienempää annosta Barbivetia, entisellä annoksella kaliumbromidia ja uutena lääkkeenä gabapentiininä. Nyt muutamiin päiviin ei ole tapahtunut sisälle vahinkoja, mutta kyllä niitä ehtikin sitten jo tapahtua... Olen varma, että pidätyskyvyttömyys on johtunut Barbivetista. Ensi viikolla annosta vielä lasketaan haluttuun 1/2 tabl. 30 mg 2 krt/pv ja sillä sitten pitäisi jatkaa. Melkoiset coctailit sillä kyllä on. Etenkin iltaisin noin tunti pari lääkkeiden annosta vaikutuksen näkee selvimmin, Mando on ihan aineissa. Jopa katse harittaa, kävely on humalaista ja lopulta tulee syvä uni. Ei ole kivaa, mutta pakko nyt luottaa siihen, että ell tietää tämän lääkityksen kannattavan.