Viikonloppuna vietettiin Katin ja Tompan läksiäisiä ja kivaa oli. Kiitokset illan isännälle & emännälle! Tytöt saivat peräänkatsojaksi ja lenkittäksi taas Jasminan. On mukavaa, kun voi lähteä aivan huoletta tietäen, että likat viihtyvät hoitotädin kanssa. En tullut kysyneeksi, mutta veikkaan ettei Jasminan tarvinnut (tai ei saanut) taaskaan nukkua yksin :)

Tänään lähdettiin lyhyellä varoitusajalla kääpiöpinseritapaamiseen, joka tällä kertaa oli Runosmäessä. Täytyyhän sitä nyt lomallakin ohjelmaa olla! Mukana oli lopulta yhteensä kymmenen kääkkää + muutama erirotuinen hännänheiluttaja. Tehtiin ekaksi pieni metsälenkki ja loppuaika patsasteltiin koirapuistossa. Milli jälleen tyytyi mummoilemaan ja esittämään aikuista & järkevää nuorempiensa seurassa. Pikku taas joko tuijotteli silmiin heittoleikin toiveissa, leikki yksin kävyllä (onhan sekin melkein pallo) tai tapitti muiden menoa. Meidän tytöt ovat aikuistuneet! Hassua on se, että Pikku ei isossa porukassa tee elettäkään lähteäkseen etsimään pupujen ja muiden otusten hajuja. Normaalisti metsässähän se kulkee kuono maassa kuvitellen rusakon ponnahtavan esiin joka puskan takaa.

Pystyyköhän tähän liittämään videopätkää...? Ei kauhean hyvälaatuista kuvaa, mutta kai siitä rodun tunnistaa. Pikku on koirista se, joka lähimpänä änkeää nokkaansa kameraan. Kurja emäntä kun en mitään heitä!

Lisää:

Hauhau

Sissi leikkii

Koirapuistossa