Tänään vihdoin päästiin koiralenkille Katin ja Mandon kanssa. Viime viikollahan homma jouduttiin perumaan, kun Mando oli saanut kohtauksen. Meidän koiralenkin tarkoitus oli kerätä mustikkapiirakka-ainekset Halisten metsästä, mutta haaveeksihan se jäi. Kykittäisiin nimittäin vielä varmaan edelleenkin siellä metikössä, koska niin vähän oli poimittavaa. No, oikeasti tärkeintähän oli tietysti hyvä seura. Mando hepuloi kuin joku pikkukakara ja yritti pussailla joka välissä. Milli ja Pikku enää harvoin innostuu ralliin Mandon kanssa sen hyvistä yrityksistä huolimatta, mutta silti tytöt selvästi tykkää siitä. Milli tykkää kun Mando on aina niin nöyrää poikaa :) On se vaan niin sääli kun kaikki kivat kaverit muuttaa kauemmas! No, onpahan ainakin sitten kyläpaikka missä vierailla :D

Lopuksi piti vielä ottaa yhteispotretti. Tytöt (varsinkin Milli) näyttää pieniltä Mandon rinnalla vaikka eihän likatkaan todellakaan mitään sinttejä ole.

745206.jpg

Tänään postista tuli odotettu kirje. Tilasin Pikulle juoksua varten mittojen mukaan tehdyt ja alkuperäisestä mallista hieman muunnellut husky-valjaat. Etsin pitkään netistä sopivaa valjasmallia, joka materiaalinsa ja mallinsa puolesta soveltuisi juoksuun. Liikaa ei tarjontaa ole tuon kokoisille koirille. Tuo husky-valjas-malli on aika jännä, koska valjaissa ei ole mitään solkea vaan ne vain pujotetaan päälle. Lähetin valmistajalle vielä pari kysymystä kuvien kera, kun en ollut aivan varma istuvuudesta. Hyvää ja nopeaa on palvelu ollut, kun vasta reilu viikko sitten tilauskin tehtiin.

Pikku on pari päivää rapsutellut jälleen vähän enemmän ja huomenna pidetään taas pesupäivä. Prob-öljyähän me ollaan käytetty nyt joka päivä. En oikein osaa sanoa, onko hyvä vai huono merkki että Pikun selkä hilseilee nyt todella paljon. Silti kutinaa on kokonaisuudessaan vähemmän kuin mitä ennen Prob-kokeilun aloitusta. Kun nyt vaan päästäisiin sinne karsintoihin.... Tänään tuli postissa laput. Ollaan numerolla 181 (numerot menee 115-215) eli taas loppupäässä. Mieluummin olisin kyllä ollut alkupäässä, mutta minkäs sitä arpaonnelleen voi.