Käytiin tänään aamupäivällä agiliitelemässä molempien tyttöjen kanssa. Sää oli juuri sopiva eli juuri ja juuri pakkasella. Koska liitely on nykyään niin harvinaista herkkua, on intokin ihan uudella tasolla. Ainakin koirilla. Paljoa tietenkään ei uskalla tauon vuoksi eikä korkeita hyppyjä harrasteta lainkaan. Pikulle syttyi silmiin heti tietty ilme: "pallo!". Todellinen taikaväline :) Toivottavasti saadaan uusinnat vielä ennen loman loppua.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kotona paukuttelu alkoi selvästi lisääntyä iltapäivällä ja niinpä likkojen kanssa käytiin vuoden viimeinen ulkoilu jo ennen puoli viittä. Siinäkin reissussa oli Millille ihan riittävästi; parkkipaikalta se ei olisi halunnut liikkua enää yhtään. Keksin kuitenkin ottaa käteen kourallisen nuoskalunta ja johan löytyi vauhtia. Lumipalloja! Lumipallojejn voimalla saatiin pikkulenkki tehtyä ja sitten kotiin vieraita odottamaan.

 

Samantapaista siedätystä kuin lumipallot ja paukut-yhdistelmä on harrastettu jo aiemmin, nimittäin vesi ja vesilelu-yhdistelmällä. Millihän on elämässään uinut joitakin kertoja, eikä vuoden -03 uintikeikka ollut ensimmäinen (mitä on ehkä vaikea uskoa à). Seuraavassa vanhoilta nauhoilta kaivettua pätkää koirien uimarannalta Ruissalosta kesältä 2003. Suoraa uiminen on ihan oma haasteensa, mutta Milli ja Pikku ovat sentään vedessä!

 

 

 

Toisessa pätkässä hetkeä myöhemmin uiminen alkaa jo sujua. Kuitenkin kun isäntä heittää lelun liian kauaksi iskee rimakauhu ja Milli heittää tyylillä uukkarit :)

 

 

 

 

 

Oikein mukavaa ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille!