Mitä muuta tapahtui Millin suurena juhlapäivänä? Nämä synttärit vietettiin mökillä ja vieraiksi meille saapui isännän vanhemmat aina kaukaa Forssasta asti. Kakkua oli tarjolla niin ihmisille kuin koirillekin. Koirien kakun (sisältäen leipää, maksapasteijaa, makkaraa ja juustoa) Milli tosin sai hotkaista aivan yksin ja allerginen nelijalkainen muu joukko joutui haistelemaan vain ihania tuoksuja.

Millin kakku, joka katosi sankarin mahaan käytännössä yhtenä suupalana:

Niin monta kynttilää päivänsankarin kakussa jo oli, ettei niitä saanut mahtumaan sankarin omaan kakkuun. Niinpä kymmenen kynttilää paloivatkin ihmisten kakussa, josta toki juhlakalu itsekin sai (ja myös omin luvin otti) oman osansa.

 

Pakettien availu kuului itsestään selvyytenä ohjelmaan. Lahjoja oli tullut kauempaa myös postipojan kantamana.

10 vuoden kokemuksella pakettien avaus kävi yhdessä hujauksessa. Tässä(kään) hommassa kaverien apua ei kaivattu (tai sallittu).

Lahjaksi saaduista vinkuleluista tuli suhinoita hetkessä, joten lelut olivat kovin mieleisiä. Suhinat ovat sitä paitsi Millin mielestä lähes yhtä mukavia, sillä onhan niissäkin vielä työstettävää eli suhinan eliminointi.

Onnellinen päivänsankari uuden frisbeensä kanssa:

Leluja oli lopulta niin monta, että "palvelusväkikin" pääsi leikkimään. Mando himoitsi lähinnä frisbeetä ja Pikku vinkuvaa pehmopalloa. Lopulta pehmopallo piti nostaa jäähylle, jotta edes siitä olisi ollut jotain jäljellä seuraavanakin päivänä. Mando olisi tästäkin huolimatta kovasti halunnut teurastaa pallon. Videosta selvinnee Mandon muhkeiden reisilihasten salaisuus...

 

Pari päivää juhlien jälkeen vieraat ja isäntä lähtivät jo kotia kohti. Milli lähti myös mukaan viettämään laatuaikaa isännän kanssa. Muu joukko räyhäjengistä jäi vielä mökille, mutta täälläkin osattiin ottaa tilanteesta täysi ilo irti. Pikku leikki naapurin lasten kanssa pallon heittely- ja piiloitusleikkejä samalla kun Mando riemuitsi mökille unohtuneesta aarteesta. Frisbeetä voi kuljettaa kovin monella tapaa!