Prob nimittäin. Kyllähän tuo otus tietysti vielä rapsuttelee, mutta selvästi vähemmän. Tänään iltasella käsiteltiin ongelmapaikat (--> melkein koko koira) toisen kerran hoitoöljyllä. Pikku katsoi toimituksen ajan ihan sen näköisenä kuin se olisi halunnut kysyä "onks hei oikeesti pakko?" Haju ilmeisesti vaikuttaa siihen, ettei Pikun tee mieli nuoleskella litkua pois. Hyvä juttu, koska sitten saa nivusetkin olla rauhassa. Tosin ei kai vielä pitäis tuulettaa, koska onhan tää nähty ennenkin; ensin jokin juttu toimii, mutta sitten teho hiipuu. Virbacin Allermyl-shampoota ja suihketta olis reilusti yli puoli pulloa. Mitäköhän niillekin tekis? Siirtynevät varmaan samaan varastoon kuin missä kaikki muutkin toimimattomat hoitotökötit, -voiteet & -litkut ovat.

Viimeksi kesäkuun alussa sinne varastoon siirtyi yksi puteli.  Osallistuttiin nimittäin silloin sellaisen toisen hoitoöljyn testiryhmään,  mutta sitä öljyä Pikku aina oikein innostui nuoleskelemaan ja sehän ei todellakaan ollut tarkoitus. Ei auttanut vaikka sillä piti hoitoöljyn laiton jälkeen parikin tuntia vauvan bodya  päällä, koska kauhea lupsutus alkoi heti kun body lähti. Öljyä piti laittaa vielä 2-3 kertaa päivässä, joten hankalaksi meni. Se testaus me jätettiin sitten reilun viikon jälkeen.

Olen nyt sitten varovasti alkanut toivomaan, että josko me kuitenkin päästäisiin lähtemään sinne karsintoihin. Kunhan nyt sitten vaan tassut tai silmänympärykset eivät alkaisi oirehtia... Käytiin tänään Pikkiksen kanssa ottamassa agia. Eihän tässä mitään enää ehdi karsintojen hyväksi noin treenimielessä tekemään, mutta tuleepahan itselle parempi olo. Kyllä se Pikku osaa, mutta ohjaajan ote lajiin on pahasti hakusessa. Olis kyllä silti niin kiva lähteä Vantaalle, vaikka usko miedän saavan edes tulosta. Asenteessa kenties parantamisen varaa?