Sain perjantaina kännykkään kuvan, jota en ensin tajunnut ollenkaan. Ihmettelin, että miksi Johan lähettää kuvan Pikusta, joka nukkuu omassa pedissään. Sitten tajusin, kuka kyseessä olikaan ... Meni 5 kk:tta ennen kuin Mando nyt ensimmäisen kerran uskaltautui tyttöjen petiin. En tiedä, mikä sen sinne ajoi, mutta itse en päässyt tapahtumaa enää todistamaan.

"Miten mää tänne jouduin??"

 

Tähän aikaan vuodesta saa harvemmin tehdä lenkit kastumatta. Lauantaina se kuitenkin onnistui.

Sukulaispotretti:

 

Mando äijähommissa:

 

Koko konkkaronkka. Pikku taas lentoon lähdössä... Mandon huomion saa pelkällä nimellä, Pikulle pitää sanoa rusakko tai orava ja Millille makkara tai nakki. Tässä kuvassa käytetty näitä kaikkia sanoja.

 

Sunnuntaina Kati perheineen saapui meille kylään. Eivät olleet Mandoa nähneet sitten huhtikuun lopun ja tietysti jännitti, miten Mando heihin suhtautuisi. Mando ilostui jälleennäkemisestä ja hieman katseli Katin lähtiessä, että mihin joukkoon itse kuuluisi. Yhtään Mando ei kuitenkaan perään haikaillut.

Tänään maanantaina on ollut sunnuntaitakin jännittävämpi päivä. Mando lähti kokeilemaan uutta elämää Turkuun kahden kissan ja yhden ihmisen talouteen. Kissoista Mandolla ei ole kokemusta, eikä kukaan vielä tiedä, lähteekö yhteiselämä sujumaan. Henkisesti olen valmistautunut hakemaan pojan takaisin jo vaikka huomenna, mutta kukapa tietää... Ehkä ei tarvitse sitä tehdä?