Eiliseen kirjoitteluun liittyen päätin tallentaa saman vielä kuvallisessa muodossa.

Tästä lähdettiin. Kuva on otettu 14.7.-08. Parempaa kuvaa, jossa olisi näkynyt kaulan lisäksi selkää, en viime kesältä löytänyt. Riittänee kuitenkin osoittamaan, että turkkia oli ja kaulan karvaton läikkä oli kovaa vauhtia kasvamassa näkymättömiin.

1970841.jpg


Kuvia tältä päivältä eli tilanne 8.10.-08:


Kaulan karvaton läikkä loistaa jälleen:
1970846.jpg


Tätä puolta ei kesällä otetussa kuvassa näy, mutta tämä uusi karvaton alue olkavarressa ilmaantui mökillä syyskuun alussa suoritettujen omatoimisten ruokakokeilujen jälkeen.


1970859.jpg


Selän uusi harvakarvainen alue, josta turkki on lähtenyt vähitellen syksyn mittaan. Samanlainen oli joskus muinoin selässä ylempänä siihen asti kunnes älysin peittää hihnan soljen sukkaviritelmällä. Nythän hihnan soljen suojana on tarranauhalla kiinnitettävä heijastin, joten solki tuskin tuon on aiheuttanut (?)

1970871.jpg


Vielä viimeiseksi kokonaiskuva tilanteesta. Taitaa tulla takeille kovasti käyttöä tulevana talvena.


1970877.jpg

Ja kyllä vain olen tietoinen, että pitäisi mennä taas otattamaan raapenäytteet, sieniviljelyt ynnä muut selvitykset. En vain ole pitänyt asialla kiirettä, koska olen käytännössä täysin varma, ettei syy selviä. Ei ole koskaan selvinnyt aiemminkaan niin miksi siis nytkään? Pitkään on mennyt niin hyvin, että sitä melkein jo unohti millaista kutinakoiran elämä joskus oli. Jos tämä johtuu niistä muutamista tilanteista, jolloin Pikku on päässyt varastamaan ruokaa, menee kutina kai ajallaan ohi. Jos tämä on jotain muuta, menee kutina ajallaan ohi tai sitten ei. Aivan henkimaailman hommia nämä.

Jotain positiivistakin. Kävin Pikun kanssa tänään parin viikon tauon jälkeen TSAU:n ulkokentällä harjoittelemassa ihanassa auringonpaisteessa. Kenttä ei pölynnyt lainkaan ja kyllä 3 hyppyä, kepit, A ja putki riittivät aivan hyvin meille. Tai niiden oli riitettävä, koska sisälle halliin en tuon kanssa halua mennä vasta kun on pakko. Seuraavat kisat ovat lokakuun lopussa olevat piirimestaruudet. Olisi ollut kiva päästä ensi viikonloppuna kokeilemaan ATT:n uutta hallia, mutta Naantalin kaupunki lykkäsi lauantaiksi työpäivän. Täytyy sitten kai mennä vakoilemaan paikalle sunnuntaina :P