Ajeltiin taas mökiltä kotiin ja poikkesimme "kasvis"-Helenaa tervehtimässä Isojoella. Isojoki on juuri puolivälissä reissua mökiltä kotiin tai toisinpäin.

Kuten viimeksikin, Niksi ei riemultaan tiennyt miten päin olisi ollut nähtyään lapsuudenkotinsa tutut koirakaverit ja Helenan. Koirakavereiden edessä yritettiin olla taas niin pientä ja viatonta, että pääsi isot pissitkin alle :D Pienen esittäminen tosin oli viime kerrasta vaikeutunut, koska kinttua on kertynyt melkoisesti lisää.

 

Pienen pieni ja niin viaton Niksi Sintin, Lakun ja Emman edessä. Jumbo-kääkän edessä matelu oli huipussaan, mutta sitä hidas kuvaaja ei saanut talletettua.

"Mä olen niin pienoinen...."

 

Emma-mopsin mielistelyä. Miksi ihmeessä omat kämppäkaverit eivät saa samanlaista kohtelua?

 

Helenalla oli hoidossa myös kasvattinsa Titi, ikää 9 kk:tta. Nuoriso löysi nopeasti yhteisen sävelen ja siinä oli vanhemmalla väellä ihmettelemistä!

Sekunti välissä hengenvetoa ja sitten taas mentiin!


Miten saa lauman koiria yhteiskuvaan? Muutama nami käteen ja kaikki haluavat saaliinjaolle. Kuvassa mopsi Emma, kääpiöt Jumbo, Titi ja Niksi sekä apinat Laku ja Sintti.

Kun seuraavan kerran tavataan, taitaa Niksille olla kertynyt taas muutama sentti ja gramma mittaa. Toivottavasti ei sentään puhuta metreistä tai kiloista ;)