Tänään aamulla pakkasin koirat autoon ja suunnattiin pitkästä aikaa TSAU:n kentälle. Suurin osa esteistä oli jo siirretty halliin, mutta onneksi ulkokentällä oli vielä useampia hyppyjä, keinu, A, putki ja kepit. Kyllähän niistäkin omat treenit sai tehtyä. En nimittäin millään halua viedä Pikkua pölyiseen halliin ennen kuin on ihan pakko.  

Otin ensin Millin kanssa ja täytyy todeta, että se on kyllä melkoisen vähäjärkinen tapaus. Varsinkin alussa Millin keskittymiskyky oli täysi nolla, se  kun vain halusi mennä. Ihan sama siis minne, kunhan vain matkan varrelle osui esteitä. Millään se ei olisi keppejäkään malttanut pujotella loppuun, koska putkeen oli niin kova kiire. Taas kun suurimmat höyryt oli päästelty, alkoivat ne korvatkin jälleen löytyä. On se vaan niin mainio pakkaus :D

Pikullakin oli intoa enemmän kuin tavallisesti, tiedä sitten oliko syynä treenitauko ja normaalia niukemmat aktivoinnit vaiko taskussa ollut pallo. Joka tapauksessa Pikku teki tarkkaa työtä sata lasissa, eikä edes pihalla kipittänyt västäräkki kiinnostanut. Keskityttiin tällä kertaa lähinnä A-esteeseen ja keppeihin, koska ihan turhahan yksin harjoitellessa mitään pitkiä pätkiä on tehdä. Alle kymmenen esteen sarjoja mentiin. Niin sääli, ettei päästä ensi viikonloppuna piirinmestaruudesta kilpailemaan.... Kotiin tultua Pikun tassuja pestessä kyllä näin selvästi, ettei nuo tassuparat oikein enää edes agiliitelyitä kestä. Taisi useamman kerran menty A:n alastulo olla vähän turha kova koettelemus. Onneksi nyt illalla punoitusta ei enää ole nähtävissä.