Kuva kertoo kaiken tarpeellisen: meidän Niksi täyttää tänään 1 vuotta!!

 

Niksi oli selvästi hieman hämmentynyt tilanteesta. Miksi ihmeessä pitää tönöttää ihmisten tuolilla kuvattavana nokan edessä herkkuja, joihin kielletään koskeamasta?!? Jauhelihapihvi-maksamakkara-koirannamu-kakku korkattiin varoen: "Saako tätä oikeasti nyt syödäkin?" Veikkaan, että seuraavilla synttäreillä ei asiaa enää kyseenalaisteta, vaan homman juoni on selvillä alusta alkaen.

 

Ensimmäinen synttärilahja ei ollut paketissa. Sade- ja pakkaspäivien iloksi hankittu ajanviete Dog Tornado oli testattu kivaksi arkitottelevaisuuskurssilla, joten sellainen oli hankittava myös kotiin.

 

Paketteja ja taas paketteja. Niksin tultua taloon on moni lelu (ja sukka!!) kohdannut tiensä pään, siksipä on mukava saada uutta tuhottavaa. 

"Joks ne muka loppu??"

 

Odotin Niksiä syntyväksi lähes 1,5 vuotta ja tuntuu, että hyvää kannatti odottaa. Toivoin isokokoista, vahvaa, mustaa narttua, jolla olisi innostusta harrastamiseen ja kaikki nämä ominaisuudet olen saanut. Olen erityisen kiitollinen siitä, että Niksi on ollut niin terve - ominaisuus, joka ei ole todellakaan ole itsestäänselvyys. Paljon on vielä opittavaa sekä synttärisankarilla että omistajilla. Mielenkiinnolla odotan, mitä tästä meidän kukkuupöllöstä vielä tuleekaan, ainekset ovat kyllä mahtavat.

Ei ehkä kaikilta osin ihan rotumääritelmän mukainen, mutta silti niin täydellinen :) 

Onnea myös Keke-veljelle Kokkolaan ja Hermanni-veljelle Helsinkiin!