<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pikulla on menossa aina joku projekti, varmasti siis unissaankin. Se on myös aina aloittamaan uuden, jos vain uusi homma on edellistä kiinnostavampi. Jos ollaan sisällä, projektina on usein "anna mulle toi pallo tuolta hyllystä", lempipalloja kun säilytetään korkeuksissa. Sisällä projektina on usein myös "avaa mulle toi takapihan ovi". Ulkona yhteistyöprojektina voi olla "heitä mulle risu/uohonkorsi/kaarnanpala/ruohoa" tai yksityisprojekti "kissa/orava/rusakko/lintu/tunnistamaton öttiäinen". Projekteja voi periaatteessa olla käynnissä samaan aikaan useampiakin.

 

Seuraavassa sunnuntain projekteja. Ensin yksityisprojekti "kanadanhanhi" ja kun paisti oli saavuttamaton, vaihtui projekti yhteistyön toivossa aina yhtä kiinnostavaan "heitä mulle risu"-projektiin.

 

 

 

 

Saman päivän takapihan projekti "tunnistamaton öttiäinen".

 

 

 

 

 

Välillä tulee kyllä miettineeksi, että kouluttaako omistaja todellakin koiraansa ja meneekö se kuitenkin toisin päin. Pikun yhteistyöprojektit kun osoittavat sen ainakin joskus onnistuneen kouluttamaan ihmispalvelijoitaan toimimaan haluamallaan tavalla. Käytiin keskiviikkona aamupäivällä Pussikoirien kentällä ottamassa pikaiset agi-treenit. Kun siinä oltiin jo lopetettu, aloin peittelemään A-estettä. Olin viimeisen harjoituksen jälkeen jättänyt Pikulle leikittäväksi pikkupallon. Hetken kuluttua aloin ihmettelemään Pikkiksen touhuja. Se juoksi nimittäin yksinään puomin pallo suussaan ja pysähtyi oikeaoppisesti alastulokontaktille. Pikku tiputti pallon suustaan ja jäi täpinöissään häntä heiluen ja silmiin tuijottaen odottamaan pallon heittämistä. Toimiihan se noinkin päin. Pallo on kiva, mutta vielä kivampi se on lennossa.

 

Pikun projektien aikaan Milli puolestaan ottaa aurinkoa, syö ruohoa/keppiä tai katselee maisemia. Sen tehtäviin kuuluu myös pihan vahtiminen, Pikku kun ei kaikilta kiireiltään aina siihen hommaan ehdi.

 

Lopuksi vielä kuva Pikun nimikkorannalta.

1549053.jpg