Päätin minäkin aloittaa blogin pitämisen, vaikka taatusti ensi-innostuksen jälkeen kirjoitustahti tulee olemaan kaikkea muuta kuin päivittäinen. Kotisivujen tila on aika riittämätön ja päivitystahti on ollut vähän siitäkin syystä hidas. Enhän mä tietenkään laiska ole... Varsinkin kuvien laitossa saa olla geocitiesin kanssa tarkkana, kuvat kun täyttävät tilan hetkessä. Jospa sitä tänne tulisi kirjoiteltua useammin?

Kesä on mennyt ihan kivasti ja ennen kaikkea nopeasti. Pari päivää sitten tultiin mökiltä ja sillä reissulla tuli käytyä myös Kokkolassa kääpiöpinseritapaamisessa. Paikalla oli viisi ihmistä ja viisi koiraa (Pikku, Milli, Nelli, Tara ja Aku), väkeä yhteensä kolmesta eri taloudesta. Tapaamisesta oli sovittu kääpiöpinserifoorumin kautta, foorumin jota tulee luettua paljon useammin kuin kirjoiteltua. Löydettiin ihan sopiva irtipitopaikka läheltä Suntinsuun leirintäaluetta, koivutkin sopivasti varjostivat kuumalta auringolta. Koirat tulivat toimeen keskenään ihan hyvin, eikä edes kepin heittäminen saanut aikaiseksi suurempaa rähinää. Pikun mielestä jälleen kivointa oli kun vaan joku viitsi heitellä sille lehtiä (tänä vuonna keksitty uusi pakkomielle), viis seurasta. Alla on pääasiassa isännän nappaamia kuvia tapahtumasta. Enemmänkin kuvia olisi jos vain jaksaisi kuvia pienentää ja siirtää.

 

wrapper_logo.gifwrapper_viewshow.gifwrapper_getyourown.gif

Meidän tyttöjä ei noissa kuvissa paljoa näy ja syykin on selvä. M & P jättivät villeimmät riehumiset nuorisolle ja osallistuivat vain kun meno vaikutti erityisen mielenkiintoiselta. Tytöillä olikin vaihtoehtoista tekemistä:

717329.jpg

Milli ja luonnollinen toimitus.

717330.jpg

Pikku ja lentävät korret & lehdet.

Tämä Pikun into kaiken pienen liikkuvan jahtaamiseen on aivan loputon. Ideana siis vain on, että joku heittää maasta napatun lehden, ruohonkorren tai tikun ja neiti nopealeuka koittaa napata saaliin ilmasta kiinni. Halvat on huvit! Kukaan ei vain jaksa tätä leikkiä niin kauaa kuin neiti nopealeuka haluaisi...