Onpas taas mennyt monta päivää ilman päivityksiä. Syynä se, ettei me olla koirien kanssa kun lähinnä vain käyty kotona kääntymässä.

 

Viime keskiviikkona oli itellamies tuonut itellalaatikkoon allergiatestin tuloksen. Ei mennyt siis kahtakaan viikkoa luvatun kolmen asemesta. Mikäs sen parempi! Saijonmaa-Koulumies taitaa tosin soittaa asiasta vasta ensi viikolla, mutta ehdinpähän vähän katsastaa ja miettiä tuota siedätyshoidon aloittamisen ajankohtaa. Mikä sitten oli tuo uuden allergiatestin vastaus? Vastaus oli, että Pikku EI ole allerginen yleisimmille siitepölyille, sillä kaikki arvot jäivät alle raja-arvon. Eniten koholla oli heinäratamo ja yli nollan oli muutama heinälaji, jauhosavikka ja pujo, mutta nuo tuskin merkitsevät mitään. Tulipahan sitten tuokin varmistettua ja näin ollen mahdollinen siedätyshoito koskee vain pöly-, varasto- ja jauhopunkkia.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pikku on ihmeeksi pärjännyt nyt ilman mitään varsinaista lääkitystä, sillä toinen silmä asettui kuitenkin. Liekö syynä ehkä sekin, ettei me olla hallillakaan käyty pariin viikkoon? Kainalot olivat viikolla aran punaiset, mutta sehän nyt on kai lähes normaalia tuolle. Sen kyllä huomaa, että kun edellisestä Prob-pesusta alkaa olla kulunut viikko, alkaa rapsuttelu lisääntyä. Niinpä kohta Pikkis pääseekin taas pesulle, vaikka se toimenpidettä niin kovasti inhoaakin.

 

Tänään on satanut enemmän tai vähemmän koko päivän märkää lunta ja talvikelejä on luvattu ensi viikoksikin. Mielenkiintoista onkin nähdä miten tuo säätilan muutos vaikuttaa Pikkuun. Pipo täytyy kai ainakin kaivaa jo esille kesäsäilostä.